Olympische liefde: Het Verhaal van Johanna en Tinus in het Olympisch Stadion

Tickets Olympisch Stadion Amsterdam
Het Olympisch Stadion ligt vol met verhalen. Zo kregen wij een paar weken terug een mail met deze foto's van Edel Bakker. De liefde van haar ouders is begonnen bij het Olympisch stadion.

Olympische dag 20 juni 1948

Terwijl ze het huis van haar ouders opruimde, vond Edel Bakker een verstoft familieboek. Tussen de vergeelde foto’s en dierbare aantekeningen in het familieboek ontdekte ze deze toegangskaartjes. Tickets voor de Olympische dag in het Olympisch Stadion Amsterdam op 20 juni 1948. Deze kaartjes, een tastbare link naar het verleden, onthulden het liefdesverhaal van Johanna en Tinus, een verhaal dat begon tussen de draaimolens en lachspiegels op de kermis van Hoogkarspel in datzelfde jaar.

Nu, vele decennia later, blijven deze toegangskaartjes niet alleen stille getuigen van een dag vol liefde en sport, maar ook erfstukken die het verleden levendig houden.

Terug naar de Toekomst

Maar laten we niet vergeten dat het Olympisch Stadion Amsterdam niet alleen een plek van nostalgie is. Vandaag de dag is het nog steeds een levendige arena, waar sport, liefde en geschiedenis hand in hand gaan. Stap in de voetsporen van Johanna en Tinus, en ontdek de tijdloze magie van het Olympisch Stadion Amsterdam. Of het nu een sportevenement is, bedrijfsdag of een festival is, creëer je eigen herinneringen en laat het stadion, doordrenkt van geschiedenis, de getuige zijn van jouw unieke verhaal.

Tickets Olympisch stadion amsterdam
Johanna en Tinus

*Bron: Familieboek Familie Bakker

Boven