Olympisch Stadion Merchandise

Ontdek onze unieke stadion producten. Speciaal ontworpen om jouw stadionbeleving compleet te maken met comfortabele sokken en verfrissend bier – de perfecte combinatie voor fans die van elk moment in of buiten het stadion willen genieten.

Olympisch Stadion Sokken

Exclusieve Olympisch Stadion sokken

Stap in stijl

Onze Olympisch Stadion sokken zijn een absolute must-have voor elke sportliefhebber en liefhebber van het stadion!
Onze sokken dragen niet alleen het iconische logo van het Olympisch Stadion, maar ook een stukje van de rijke geschiedenis. Of je nu een (bedrijfs)evenement bijwoont, een zaal huurt voor een speciale gelegenheid of je ze gewoon graag toevoegt aan je kledingkast: deze sokken zijn gegarandeerd een eye catcher!

Wil je de sokken graag bestellen? Voor slechts €7,95 zijn ze van jou. 

Olympic White

Proef de magie

Het Olympisch Stadion en Two Chefs Brewing hebben de handen ineen geslagen voor dit speciale Olympisch Stadion biertje. Of je nou meestrijd op het speelveld of op het puntje van je stoel de strijd aanschouwt, Olympic White is de perfecte compagnon binnen de legendarische muren van het stadion.

Olympic White is verfrissend en licht fruitig. De kardemom voegt een vleugje warmte toe, terwijl de limoenbladeren en koriander een subtiele prikkeling bieden die ervoor zorgt dat je steeds terugkomt voor meer. En laten we de smaak van overwinning niet vergeten – het is als een gouden medaille voor je smaakpapillen!

Score een sixpack voor €18,00

Olympisch Stadion Biertje
Mijn Olympisch stadion Bab

Boek van rondleider Bab Barens

Mijn Olympisch Stadion

Voor Amsterdammer Bab Barens is het Olympisch Stadion een tweede thuis en een bron van onvergetelijke en heroïsche sportgebeurtenissen. Zowel herinneringen aan grote atletische prestaties als aan het alledaagse in en rond het stadion komen aan bod in dit boek: van de eerste Europa Cupfinale in Nederland, Real Madrid tegen Benfica, tot aan “ome Cor”, de suppoost die voor een paar piek weleens een oogje dichtkneep. Het zijn persoonlijke verhalen aangevuld met anekdotes die voor velen nog onbekend zijn en een verrijking zullen zijn voor de lezer en voor de sportgeschiedenis. 

Boek van rondleider Jurryt van de Vooren

Amsterdam 1928

Hoewel de Tweede Kamer niet wilde meebetalen aan het ‘heidensch’ sportfestijn, werden de eerste en enige Olympische Spelen in Nederland, mede dankzij een grote publieksactie, een enorm succes. Tijdens een bijeenkomst in het Olympisch Stadion, enkele maanden later, keken de organisatoren dan ook tevreden terug tijdens de onthulling van een gedenksteen. In een holle ruimte achter die steen werd een oorkonde bevestigd, als boodschap voor de toekomst: ‘Een herinnering aan de schoone en groote dagen toen Hollandsche sportmenschen den naam van ons land door de wereld lieten schallen.‘ 

Jurryt van de Vooren ontdekte deze oorkonde 84 jaar later tussen de bakstenen. In Amsterdam 1928 kijkt hij in 28 onvergetelijke sportverhalen terug op de Olympische Spelen in Nederland. Deze Spelen hebben op de gekste plekken hun sporen achtergelaten. Zo zullen maar weinig mensen weten dat het parkeerbord tijdens de openingsceremonie van 1928 is geïntroduceerd – waarna het de hele wereld is overgegaan.

Boek Jurryt vd Vooren
3D puzzel Olympisch Stadion

Bouw je eigen Olympische avontuur

3D Olympisch Stadion puzzel

Of je nu een doorgewinterde puzzelaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, deze 3D-puzzel zal je zeker verrassen. Het beste van alles is dat je geen lijm of gereedschap nodig hebt. Je kunt gewoon ontspannen puzzelen en stap voor stap jouw eigen Olympisch Stadion bouwen.

Met 78 stukjes van hoogwaardig karton en een kleurrijke, gedetailleerde afwerking, is deze puzzel geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar oud. 

Pronk met trots

Olympisch Stadion poster

Verrijk je interieur met de allure van het Olympisch Stadion Amsterdam dankzij de exclusieve Wijck poster. Deze poster vangt de onvergetelijke charme van het stadion, of je nu een Amsterdamse inwoner bent of een liefhebber van Olympische geschiedenis.

Met oog voor detail en vakmanschap brengt deze poster de essentie van het stadion tot leven. Het is meer dan een poster; het is een ode aan de Olympische geest.

Geef je huis een Olympische touch en bestel vandaag nog je Olympisch Stadion Amsterdam poster!

Wijck poster

Wil jij Olympisch Stadion merchandise?

Wil jij sporten in onze sokken of genieten van het enige echte Olympisch Stadion biertje?
Vul onderstaande formulier in en Rifka neemt even contact met je op!

Boven