Huur een zaal in het stadion

Een zaal huren waar ‘s werelds grootste sporthelden zijn geweest? Dat kan in het Olympisch Stadion. Samen organiseren we een inspirerend en onvergetelijk evenement.

1928 Olympic Room Olympisch Stadion Amsterdam

130 m2 - 80/100 personen

1928 Olympic Room

Compleet vernieuwde presentatie- en vergaderzaal. De 1928 Olympic Room was vroeger de thuisbasis van trainers, spelers en pers. Nu is het een compleet vernieuwde presentatie- en vergaderzaal en van alle gemakken voorzien. De zaal is gevestigd naast de hoofdingang en met een paar stappen sta je op het veld. Ideaal voor (pers) presentaties, trainingen en vergaderingen. Vergaderen in het Olympisch Stadion kan met kleine of grote gezelschappen: deze zaal is geschikt voor 80-100 personen, afhankelijk van de opstelling.

Playground for business growth

54 m2 - 12/14 personen

Permanence

Permanence? Jazeker, dat is de centrale plaats waar voor en na de wielerwedstrijd alle handelingen plaatsvinden, zoals de uitreiking van de rugnummers en de accreditaties. Deze zaal is geschikt voor maximaal 14 personen, heeft een ruime vergadertafel en is van alle gemakken voorzien. De ruimte is licht en gevestigd vlak naast de hoofdingang van het Olympisch Stadion: vergaderen met uitzicht op het heilige gras. Ideaal voor presentaties, trainingen of een vergadering in klein gezelschap.

30 m2 - 12 personen

Jan Wils

Een zaal vernoemd naar de architect van het Olympisch Stadion mag natuurlijk niet ontbreken. Jan Wils ontwierp een zeer herkenbaar stadion in de stijl van de Amsterdamse School. Voor het ontwerp ontving Wils een gouden Olympische medaille. Het onderdeel architectuur was in 1928 een erkend onderdeel van de Olympische Spelen. Ook deze zaal wordt gebruikt voor vergaderingen of trainingen en biedt uitzicht op het veld.


Prachtig om uit te kijken op het veld. Ons team heeft echt een inspirerende ochtend gehad in het Olympisch Stadion.”

193 m2 - 80/100 personen

Sportkantine

De sportkantine is te gebruiken voor vergaderingen, congressen en teamsessies tot 100 personen. Het is leuk om de informele setting van de kantine te gebruiken, maar we kunnen het ook voor je ombouwen tot een stijlvolle zaal. 

30 m2 - 12 personen

Fanny Blankers-Koen

De zaal die vernoemd is naar de snelste ter wereld. Blankers-Koen zette Nederland voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog weer op de wereldkaart met vier gouden medailles op de Olympische Spelen van 1948 in Londen. Deze ruimte is geschikt voor trainingen, vergaderingen en teamsessies. 

Voor de derde helft

Catering

Kies je voor een gezond sportontbijt of juist een ‘derde helft’ met een borrel en bitterballen? Maak je bedrijfsevent compleet met catering op maat. 

Arrangementen 

Enkele voorbeelden van onze arrangementen:
  • Atletiek, boks, rugby, voetbal of handbal clinic
  • Onderlinge voetbalwedstrijd op het heilige gras
  • Het ontsteken van de Olympische Vlam aan het begin van de bedrijfsdag
  • Just 4 Fun: denk aan bubble voetbal of het nemen van een ijsbad onder begeleiding
  • Rondleiding met uitleg over de geschiedenis of de architectuur

Ontdek alles over Zaalverhuur bij het Olympisch Stadion

Onze Alex vertelt je er alles over.
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.

Geen titel
Boven