Kleinschalige maatschappelijke evenementen en activiteiten.

In het Olympisch Stadion is er ook ruimte voor kleinschalige maatschappelijke evenementen en activiteiten.  Voor maatschappelijke organisaties en organisaties met een ANBI status hanteren wij een speciaal tarief. Wij vinden dat het Olympisch Stadion van en voor iedereen is.

Partnership

Team Para Atletiek

Het Olympisch Stadion is de thuisbasis en partner van Team Para Atletiek (TP/A). Zij inspireren, motiveren en activeren atleten met een handicap. We staan volledig achter Team Para Atletiek: van de beginners en Paralympisch kampioenen tot de recreanten en fanatiekelingen. TP/A is er om het onmogelijke mogelijk te maken. Met elkaar maken we jouw dromen waar. Try to be better than yesterday! 

Voor meer info: https://teamparaatletiek.nl 

Partnership

Johan Cruyff Foundation 

Het Olympisch Stadion steunt de Cruyff Foundation, dat al sinds de heropening van het Olympisch Stadion in 2000 in het stadion is gevestigd. Zoals Johan Cruijff ooit zei: ”Als je iets voor een ander kunt doen, dan moet je dat doen.”

De Cruyff Foundation organiseert jaarlijks de Open Dag in het stadion. Het is fantastisch dat er zoveel kinderen met -en zonder beperking de ruimte krijgen om in het mooie Olympisch Stadion te sporten en bewegen, aldus de Foundation. Naast de Open Dag organiseert de Foundation ook nog een bedrijvenvoetbaltoernooi in het stadion, namelijk de Cruyff Foundation Cup.

 Voor meer info: https://www.cruyff-foundation.org/ 

Playground for everybody


Het is fantastisch dat er zoveel kinderen met en zonder beperking de ruimte krijgen om in het mooie Olympisch Stadion te bewegen

Leukste sportdag

Voor scholen

Op de plek waar sinds 1928 de beste sporters ter wereld het veld betreden is het ook voor kinderen mogelijk om te sporten op het heilige gras. Hoe mooi is het om de schoolsportdag niet op een veldje naast de school te organiseren, maar in een echt stadion. Zo geven we de kinderen een echte olympische ervaring mee. Welk kind wil dat nou niet? Ook voor scholen hanteren wij maatschappelijke tarieven.

Ontdek alles over Partnerships bij het Olympisch Stadion

Onze Rifka vertelt je er alles over.
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op.

B2B nieuwsbrief
Boven