Kinderen een echte Olympische ervaring meegeven

Het Olympisch Stadion is van iedereen, daarom is er in de programmering ook veel aandacht voor de schoolsportdagen.

Een onvergetelijke dag

Schoolsport in een stadion

Het Olympisch Stadion is van iedereen, daarom is er in de programmering ook veel aandacht voor de schoolsportdagen. Elk jaar vinden in het stadion ruim 30 schoolsportdagen plaats, waarbij zo’n 10.000 kinderen uit het basis en middelbaar onderwijs een hele dag sporten op het heilige gras. Zo geven we de kinderen een echte Olympische ervaring mee. Welk kind wil dat nou niet?

Playground for movement


Na zes daverende sportdagen, 3100 vrolijke kinderen, 750 enthousiaste vrijwilligers, buurtsportcoaches en studenten kijken wij terug op een succesvolle editie van De Spelen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Bedankt voor de fijne samenwerking op de mooiste sportlocatie van Nederland 😉 Mede dankzij jullie hebben duizenden Amsterdamse kinderen gezien hoe leuk het is om te sporten en wat een vervolgstap tot een lang leven actief is.

Een écht stadion!

Maatschappelijke tarieven voor scholen

Op de plek waar sinds 1928 de beste sporters ter wereld het veld betreden is het dus ook voor kinderen mogelijk om te sporten. Hoe mooi is het om de schoolsportdag niet op een veldje naast de school te organiseren, maar in een écht stadion. En het mooie is: voor scholen hanteren wij maatschappelijke tarieven.

Ontdek alles over Schoolsport bij het Olympisch Stadion

Lijkt het jou gaaf om kinderen écht een Olympische ervaring te geven, neem dan contact op met onze Alex.

B2B
Boven