Beleef een unieke ervaring in het Olympisch Stadion

Onze enthousiaste rondleiders nemen je mee door de roemruchte geschiedenis en laten je de mooiste plekken van het stadion zien.

Boek een rondleiding

Heden en verleden 

Sinds 1928 is het Olympisch Stadion het icoon van de Nederlandse sport. Al bijna 100 jaar aan sporthistorie, onvergetelijke hoogtepunten en anekdotes passeren de revue tijdens onze unieke rondleidingen.

Kom langs en ervaar

Enthousiaste rondleiders 

Onze enthousiaste rondleiders nemen je mee door de roemruchte geschiedenis en laten je de mooiste plekken van het Olympisch Stadion zien. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen en je eigen herinneringen en verhalen met ons te delen. 
Rondleiders Olympisch Stadion

Tarieven

Tijden en prijzen 

De rondleidingen in het Olympisch Stadion verzorgen we op aanvraag: zowel overdag als ’s avonds en in het weekend. De minimale grootte van je groep is 5 personen en het tarief bedraagt 12,50* euro per persoon. 

*Excl btw. Betaling kan op factuur of bij aanvang van je rondleiding.

Een boek van onze eigen rondleider Bab Barens

Mijn Olympisch Stadion - Bab Barens

Bab Barens werkte jarenlang als sportjournalist, was actief als trainer en coach voor diverse sportploegen en menig topsporter klopte bij hem aan voor conditietraining. Voor Bab Barens speelt het Olympisch Stadion al ruim zeventig jaar een grote rol in zijn leven. Als zevenjarig jongetje was hij voor het eerst bij een voetbalwedstrijd van Blauw Wit. Vanaf toen was hij bij bijna alle belangrijke sportmomenten in het stadion aanwezig. Volgens Barens is het stadion een prachtige tastbare herinnering aan de Olympische Spelen van 1928. 

Voor Barens is het stadion een tweede thuis en bron van onvergetelijke en heroïsche sportgebeurtenissen. In zijn boek beschrijft hij zowel herinneringen aan grote atletische prestaties als het alledaagse in en rond het stadion. Wil jij zo’n boek bemachtigen, dat kan! 

Voor €20,99 is het boek te koop bij het Olympisch Stadion.

Boek mijn Olympisch Stadion Bab Barens

Ontdek alles over Plan je bezoek bij het Olympisch Stadion

Onze Alex vertelt je er alles over.
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.

Playground for everybody

Boven