Publieksevenementen in het Olympisch Stadion

Al bijna 100 jaar worden er unieke activiteiten georganiseerd op de heilige grond van het Olympisch Stadion. 

Unieker vind je niet

Evenementen in het Stadion

Zo is het in 1928 begonnen met de Olympische Zomer Spelen en precies 90 jaar later was het een strijdtoneel voor het Wereldkampioenschap schaatsen allround. Maar dit historische icoon is er niet alleen voor sport, ook muziek speelt een belangrijke rol.

Playground for fun

The Streamers

Oranjebloesem

De Amsterdamse zomer

Oranjebloesem 2023

Op een waanzinnig podium

Muziekspektakel

Van André Hazes en Leonard Cohen tot De Jeugd van Tegenwoordig en The Streamers. Voor jong en oud is dit stadion een waanzinnig podium. Daarnaast kan je als dansliefhebber ook helemaal los tijdens onder andere de festivals Oranjebloesem en Amsterdams Verbond. Het Olympisch Stadion is een ideale plek voor publieksevenementen: zeker ook vanwege de gunstige ligging in Amsterdam.


Olympisch Stadion of de Arena? ‘Weer zo’n moeilijke keuze voor een echte Amsterdammer. Ik kies voor het Olympisch Stadion. Ik snap dat het weer niet altijd meewerkt in Nederland, maar toch zouden ze veel meer met het Olympisch moeten doen. Ooit was er sprake van dat ze het zouden afbreken, maar laten we hopen dat geen enkele mafketel dat ooit nog durft te opperen! Danny de Munk - Mokummagazine

Publieks evenementen The Flying Dutch

Laat je verrassen

Onderscheidende concepten

Publieksevenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Vanuit onze ervaring denken we graag met je mee. Van een onderscheidend concept tot verrassende elementen. En als je echt een onderscheidende locatie zoekt, dan zit je in dit stadion altijd goed. We gaan graag in gesprek om van ideeën, concrete plannen te maken.

Tot in de puntjes geregeld

Praktische informatie voor producenten

Het Olympisch Stadion is een bijzonder gebouw in alle opzichten. De multifunctionele indeling met meerdere ‘bespelers’, maar ook de monumentale status vragen om een zorgvuldige planning van alle benodigde wensen, eisen en vergunningen om jouw evenement mogelijk te maken. Ook is een tijdig afgesloten evenementenverzekering een belangrijke voorwaarde voor zakelijk succes.

Publieksevenementen

Ontdek alles over Publieksevenementen bij het Olympisch Stadion

Interesse in het organiseren van een publieksevenement, productionele vragen of kennismaken met Gregor?

Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.

B2B
Boven