Maak jouw team sterker dan ooit! Werk aan teambuilding in het Olympisch Stadion

Veel bedrijven staan voor uitdagingen zoals het verlies van talent, uitval of verminderde betrokkenheid. Het resultaat hiervan zijn hogere kosten, onvoldoende capaciteit, afnemende productiviteit en een hogere werkdruk voor collega’s. Het is een vicieuze cirkel en de oorzaken zijn vaak complex.

Bij het Olympisch Stadion werken we met ervaren specialisten om op een leuke, actieve manier aan de slag te gaan met jullie teamband. Dit doen we door middel van twee pakketten waaruit je kunt kiezen:

Samen met TalentEmpowerment

De Meerkamp

Speel 5 leerzame (sport)spellen waarbij de belangrijkste eigenschappen en competenties van het ‘nieuwe werken’ centraal staan. Bij de Meerkamp is een gouden regel: je moet op alle disciplines minimaal een voldoende halen, en op enkele disciplines excelleren om het verschil op de concurrentie te maken. Net zoals in het bedrijfsleven. Hoe hoog leggen jullie de lat?
  • Bewustwording onder deelnemers van de belangrijkste competenties voor de toekomst
  • Activiteiten vinden grotendeels plaats op het historische grasveld
  • Bijeenkomen in onze ‘1928 Olympic Room’
  • Duur: 4 uur
  • Optioneel: presentatie van een topsporter

Liever even bellen? Bel 020 305 44 00

Samen met TalentEmpowerment

De Talentensprint

Een interactieve businessgame waar de deelnemers onder tijdsdruk diverse escaperoom-achtige puzzels op moeten lossen. Tijdens de game staat het centraal om jezelf en je team te leren kennen. Zo moeten deelnemers zichzelf en teamleden talenten toekennen in de puzzels. De thema’s worden bepaald op basis van de doelstellingen van jouw team en achteraf wordt er uitgebreid gereflecteerd.
  • Verhoog de onderlinge verbondenheid met complimenten
  • Activiteiten vinden deels plaats op het historische grasveld
  • Bijeenkomen in onze ‘1928 Olympic Room’
  • Duur: 1,5 tot 3 uur
  • Optioneel: presentatie van een topsporter

Liever even bellen? Bel 020 305 44 00

Waarom teambuilding?

Teambuilding activiteiten zijn essentieel voor organisaties omdat ze de samenwerking en communicatie binnen teams verbeteren, waardoor de productiviteit en efficiëntie toenemen. Deze activiteiten bevorderen een positieve werkcultuur, waarin teamleden elkaar beter leren kennen en vertrouwen opbouwen, wat leidt tot hogere motivatie en betrokkenheid. Bovendien helpen teambuilding activiteiten om stress te verminderen en de werksfeer te versterken, waardoor het welzijn en de tevredenheid van medewerkers worden bevorderd.

Ambitie realiseren

Unieke samenwerking met TalentEmpowerment

Het Olympisch Stadion gaat de samenwerking aan met TalentEmpowerment: een organisatie die zich inzet om het beste uit topsporters, talenten, teams en organisaties te halen.

 

Lever een topprestatie

Begeleiding van professionals

Wij werken met de juiste specialisten om plezier, betrokkenheid, bevlogenheid, creativiteit en productiviteit te verhogen. Om verloop en uitval te verlagen. Dit doen wij onder andere door middel van de impactvolle Empowerment-programma’s: De Meerkamp en De Talentensprint.

Over TalentEmpowerment

Missie

“Verandering is spannend en roept bijna altijd weerstand op. Daarom maken wij verandering inspirerend én leuk, zodat jouw medewerkers onderdeel willen worden van de groei van de organisatie, de ontwikkeling van de cultuur of de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker.”Het was echt top! Ik heb heel veel leuke reacties en complimenten gekregen, onder meer ook over de locatie. Dus hierbij nogmaals veel dank!

Ontdek alles over Teambuilding bij het Olympisch Stadion

Onze Alex vertelt je er alles over. Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact* met je op.

*Eerste 10 aanmeldingen krijgen een gratis rondleiding in het Stadion!

Boven