Nationale Rollatorloop

Wat 12 jaar geleden in het Flevopark in Amsterdam begon als kleinschalig evenement voor de buurt is uitgegroeid tot een […]

Meer informatie

22 mei

Wat 12 jaar geleden in het Flevopark in Amsterdam begon als kleinschalig evenement voor de buurt is uitgegroeid tot een fantastisch evenement in het Olympisch Stadion Amsterdam.

Alle ouderen met een rollator zijn welkom. Het doel is om ouderen samen te brengen en aan te moedigen om actief te blijven en te genieten van het plezier van bewegen. Wij hopen zo een bijdrage te kunnen leveren aan het bevorderen van de fysieke conditie van ouderen en veerkracht te versterken.

Op deze veilige en sportieve locatie hebben de ouderen de dag van hun leven. Een dag waar gezond bewegen met een rollator centraal staat. Alles natuurlijk onder professionele begeleiding.

Je ziet het in het Olympisch Stadion

Aankomende evenementen

08 mrt.
16 mrt.
03 apr.

Heb je vragen over jouw bezoek?

Veelgestelde vragen

In de de parkeergarage onder het Olympisch Stadion kan je 24 uur per dag parkeren. De maximale doorrijdhoogte is 2.00 meter.

Met de optie Day Trip Parking koop je een dagkaart vanaf € 10,-. Dit voordeel geldt alleen als je van tevoren een plek reserveert. Bekijk hier de website.

Tramlijn 24 (halte Olympisch Stadion) 
Bus GVB-lijn 15 (halte Olympiaweg)
Bus GVB-lijn 62 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 347 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 357 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 397 (halte Olympisch Stadion)
Metro 50 (halte Amstelveenseweg)

Op onze website zie je wanneer er grote evenementen plaatsvinden. Wil je via de mail op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 020 305 4400
Dat kan zeker! In overleg plannen we een datum en stemmen we de productieplanning zo goed mogelijk op elkaar af.
Boven