Internationale Vrouwendag

Inspirerende verhalen en motiverende ontmoetingen in een historische omgeving. En een uitgebreid ontbijt om te vieren dat bijna 100 jaar […]

Meer informatie

08 mrt.

Inspirerende verhalen en motiverende ontmoetingen in een historische omgeving. En een uitgebreid ontbijt om te vieren dat bijna 100 jaar geleden vrouwen voor de eerste keer mee mochten doen aan de Olympische Spelen. ELANCE Academy en Olympisch Stadion Amsterdam vieren deze dag samen!

Tijdens de spelen van Amsterdam debuteerden vrouwen op de onderdelen atletiek en gymnastiek. Dat was een belangrijke stap voor de positie van vrouwen in de sport. Daarmee is het ook een goede reden hier op 8 maart op een bijzondere manier bij stil te staan.

Je ziet het in het Olympisch Stadion

Aankomende evenementen

16 mrt.
03 apr.
04 - 05 apr.

Heb je vragen over jouw bezoek?

Veelgestelde vragen

In de de parkeergarage onder het Olympisch Stadion kan je 24 uur per dag parkeren. De maximale doorrijdhoogte is 2.00 meter.

Met de optie Day Trip Parking koop je een dagkaart vanaf € 10,-. Dit voordeel geldt alleen als je van tevoren een plek reserveert. Bekijk hier de website.

Tramlijn 24 (halte Olympisch Stadion) 
Bus GVB-lijn 15 (halte Olympiaweg)
Bus GVB-lijn 62 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 347 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 357 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 397 (halte Olympisch Stadion)
Metro 50 (halte Amstelveenseweg)

Op onze website zie je wanneer er grote evenementen plaatsvinden. Wil je via de mail op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 020 305 4400
Dat kan zeker! In overleg plannen we een datum en stemmen we de productieplanning zo goed mogelijk op elkaar af.
Boven