E-Tech Experience

TechCampus Amsterdam TechCampus Amsterdam organiseert op 26 juni de E-Tech Experience in het Olympisch Stadion. Het programma bestaat uit LOB-activiteiten […]

Meer informatie

26 jun.

TechCampus Amsterdam

TechCampus Amsterdam organiseert op 26 juni de E-Tech Experience in het Olympisch Stadion. Het programma bestaat uit LOB-activiteiten rondom e-mobility, circulariteit, digitalisering en installatietechniek.

Aanleiding voor deze dag is het veranderende klimaat. Die vraagt om een energietransitie en daarvoor zijn veel technische vakmensen nodig. Bijvoorbeeld monteurs die elektrische voertuigen kunnen onderhouden, zonnepanelen kunnen aanleggen en het elektriciteitsnet kunnen uitbreiden. Maar denk ook aan beroepen zoals ontwerpers, energieadviseurs en medewerkers duurzaamheid bij gemeenten. Het wordt een dag vol inspiratie voor jongeren én het bedrijfsleven!

Je ziet het in het Olympisch Stadion

Aankomende evenementen

04 - 05 apr.
27 apr.
05 mei

Heb je vragen over jouw bezoek?

Veelgestelde vragen

In de de parkeergarage onder het Olympisch Stadion kan je 24 uur per dag parkeren. De maximale doorrijdhoogte is 2.00 meter.

Met de optie Day Trip Parking koop je een dagkaart vanaf € 10,-. Dit voordeel geldt alleen als je van tevoren een plek reserveert. Bekijk hier de website.

Tramlijn 24 (halte Olympisch Stadion) 
Bus GVB-lijn 15 (halte Olympiaweg)
Bus GVB-lijn 62 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 347 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 357 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 397 (halte Olympisch Stadion)
Metro 50 (halte Amstelveenseweg)

Op onze website zie je wanneer er grote evenementen plaatsvinden. Wil je via de mail op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 020 305 4400
Dat kan zeker! In overleg plannen we een datum en stemmen we de productieplanning zo goed mogelijk op elkaar af.
Boven