Het Amsterdams Verbond

Het Amsterdams Verbond Op 5 mei 2024 vieren we opnieuw de vrijheid op de historische grond van het Olympisch Stadion. […]

Meer informatie

05 mei

Het Amsterdams Verbond

Op 5 mei 2024 vieren we opnieuw de vrijheid op de historische grond van het Olympisch Stadion. Ook dit jaar staat er weer een geweldige line-up klaar. Onder andere dj’s van Chicago Social Club, Club Atelier, Disco Dolly en La Bastille zetten op deze zonnige dag de toon in het Olympisch Stadion. Samen vieren we op vrijdag 5 mei uitbundig onze vrijheid. Dit wordt weer een memorabele dag. Vier, dans, proost en feest met ons mee!


Een dag eerder, op 4 mei, staan we stil bij omgekomen sporters tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dan vindt namelijk de Nationale Sportherdenking plaats op hetzelfde terrein als Het Amsterdams Verbond. Het is bijzonder om op dezelfde plek de oorlogsslachtoffers te herdenken en onze vrijheid te kunnen vieren.

Je ziet het in het Olympisch Stadion

Aankomende evenementen

04 - 05 apr.
27 apr.
26 jun.

Heb je vragen over jouw bezoek?

Veelgestelde vragen

In de de parkeergarage onder het Olympisch Stadion kan je 24 uur per dag parkeren. De maximale doorrijdhoogte is 2.00 meter.

Met de optie Day Trip Parking koop je een dagkaart vanaf € 10,-. Dit voordeel geldt alleen als je van tevoren een plek reserveert. Bekijk hier de website.

Tramlijn 24 (halte Olympisch Stadion) 
Bus GVB-lijn 15 (halte Olympiaweg)
Bus GVB-lijn 62 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 347 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 357 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 397 (halte Olympisch Stadion)
Metro 50 (halte Amstelveenseweg)

Op onze website zie je wanneer er grote evenementen plaatsvinden. Wil je via de mail op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 020 305 4400
Dat kan zeker! In overleg plannen we een datum en stemmen we de productieplanning zo goed mogelijk op elkaar af.
Boven