538 ochtendrun

Sponsorloper Jeroen van Veen maakt in 2023 grote indruk op De 538 Ochtendshow met een actie die hij is gestart op 24 […]

Meer informatie

16 mrt.

Sponsorloper Jeroen van Veen maakt in 2023 grote indruk op De 538 Ochtendshow met een actie die hij is gestart op 24 maart 2023 om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Om Jeroen op weg te helpen naar een miljoen, organiseren radiodj’s Tim, Rick, Niels en Florentien De 538 Ochtendrun. 

HET VERHAAL VAN JEROEN

Op 22 december 2023  spreken Tim, Rick, Niels en Florentien voor het eerst met Jeroen van Veen in De 538 Ochtendshow. Jeroen van Veen, beter bekend als Sponsorloper, rent al 315 dagen elke dag gemiddeld 10 kilometer om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, het onderzoeksziekenhuis in Utrecht waar alle kinderen met kanker in Nederland behandeld worden. Zijn motivatie komt voort uit het verlies van zijn zoontje Kasper, die na ruim 1.000 behandeldagen overleed aan een hersentumor. Inmiddels heeft Jeroen al ruim 670.000 euro opgehaald met zijn actie. Als De 538 Ochtendshow op 1 februari opnieuw met Jeroen belt, besluiten ze dat ze te helpen bij zijn missie: Help Jeroen naar een miljoen!  

DOE MEE AAN DE 538 OCHTENDRUN!

Voor Jeroen organiseert De 538 Ochtendshow op zaterdag 16 maart om 10:00 uur ’s ochtends een sponsorloop in het Olympisch Stadion Amsterdam. Tim, Rick, Niels en Florentien zullen natuurlijk aanwezig zijn om live vanaf het evenement een uitzending te maken. BN’ers, artiesten en andere vrienden van de show zijn aanwezig om mee te lopen of bekertjes water uit te delen. Er is plek voor 538 deelnemers die zich voor € 538,- kunnen inschrijven en 5.38 km hardlopen. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Jeroens actie voor het Prinses Máxima Centrum.  Vanaf woensdag 7 februari 07:00 uur kan je je hier inschrijven.

NIET RENNEN, WEL DONEREN?

Voor de mensen die graag een steentje willen bijdragen, maar niet mee willen rennen, lanceren ze een Tikkie. Hier kan je een zelfgekozen bedrag overmaken aan de actie. Iedere euro helpt, dus ook kleine donaties zijn van harte welkom. 

Je ziet het in het Olympisch Stadion

Aankomende evenementen

08 mrt.
03 apr.
04 - 05 apr.

Heb je vragen over jouw bezoek?

Veelgestelde vragen

In de de parkeergarage onder het Olympisch Stadion kan je 24 uur per dag parkeren. De maximale doorrijdhoogte is 2.00 meter.

Met de optie Day Trip Parking koop je een dagkaart vanaf € 10,-. Dit voordeel geldt alleen als je van tevoren een plek reserveert. Bekijk hier de website.

Tramlijn 24 (halte Olympisch Stadion) 
Bus GVB-lijn 15 (halte Olympiaweg)
Bus GVB-lijn 62 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 347 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 357 (halte Olympisch Stadion)
Bus Connexxion 397 (halte Olympisch Stadion)
Metro 50 (halte Amstelveenseweg)

Op onze website zie je wanneer er grote evenementen plaatsvinden. Wil je via de mail op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 020 305 4400
Dat kan zeker! In overleg plannen we een datum en stemmen we de productieplanning zo goed mogelijk op elkaar af.
Boven