Eigen producties van het Olympisch Stadion

In het Olympisch Stadion organiseren we ook onze eigen producties met een maatschappelijke impact. Van de nationale sportherdenking, de Nico Scheepmaker beker tot de landelijke rollatorloop.

De maatschappelijke rol van sport na een oorlog

Nationale Sportherdenking 

De maatschappelijke rol van sport na een oorlog
Hoop, symboliek en eerbetoon: jaarlijkse ceremonie en kranslegging om de sporters te herdenken die de oorlog niet overleefden. Het thema van de Nationale Sportherdenking was dit jaar de maatschappelijke rol van sport na een oorlog.

Het beste sportboek

Nico Scheepmaker beker 

De Nico Scheepmaker beker is de jaarlijkse vakprijs voor beste sportboek. De prijs is vernoemd naar (sport)journalist Nico Scheepmaker (1930-1990), die vanaf 1957 schreef over sport en met zijn aanpak de Nederlandse sportjournalistiek heeft veranderd. Hij was volgens de initiatiefnemers niet alleen een pionier in de sportstatistiek, maar was tevens in staat sportgebeurtenissen in een bredere maatschappelijke context te plaatsen.

Het beste sportboek

Landelijke rollatorloop 

Groots evenement voor rollator gebruikers 
Wat 11 jaar geleden in het Flevopark in Amsterdam begon als kleinschalig evenement voor de buurt, is nu uitgegroeid tot het grootste sportieve evenement voor rollator gebruikers in ons land. De Rollatorloop is een wandeltocht voor iedereen die in het bezit is van een rollator. Het doel is om de mensen met een rollator weer in beweging te krijgen en in groepsverband te laten bewegen. 

Ontdek alles over Eigen producties bij het Olympisch Stadion

Onze Gregor vertelt je er alles over.
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.

Boven