Informatie voor bewoners en bedrijven

Actuele informatie tijdens evenementen voor buurtbewoners en bedrijven rondom het Olympisch Stadion

Dit moet je weten

Kleine en grote evenementen

Het Olympisch Stadion programmeert het hele jaar rond kleine- en grote evenementen. Voor publieksevenementen stelt het Olympisch Stadion – en de gemeente Amsterdam – voorwaarden voor een veilig en prettig verloop van het evenement. Zowel voor de bezoekers, de producenten als voor de bewoners rond het Olympisch Stadion. Deze voorwaarden hebben onder andere betrekking op het veiligheidsplan, bezoekersaantallen en de geluidsnormen. Heb je suggesties of klachten over een specifiek evenement? Lees hieronder hoe je die met ons kunt delen.

Zo kom je thuis

Vraag hier jouw digitale bewonerspas aan

Tijdens evenementen in het Olympisch Stadion worden wegen tot nabijgelegen buurten afgesloten. Vanaf nu kan je als omwonende eenvoudig een bewonerspas aanvragen. Vul hiervoor onderstaand formulier in en ontvang de pas per e-mail. Door je gegevens achter te laten ontvang je automatisch voor elk aankomend evenement de bewonerspas.

Oranjebloesem

Alle informatie

Bewonersbrieven

Met huis-aan-huis brieven informeren we je als bewoner rondom het Olympisch Stadion. Hieronder vind je de bewonersbrief voor De Amsterdamse Zomer.


Na zes daverende sportdagen, 3100 vrolijke kinderen, 750 enthousiaste vrijwilligers, buurtsportcoaches en studenten kijken wij terug op een succesvolle editie van De Spelen in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Gaan we regelen!

Melding overlast

Wij werken graag mee aan een prettige leefomgeving en vragen je daarom om suggesties, klachten en zaken die je opvallen met ons te delen. Tijdens grote evenementen kan je telefonisch contact met ons opnemen.

Het telefoonnummer van het desbetreffende evenement staat genoteerd in de bewonersbrief.

Voorgaande jaren

Onze informatie digitaal ontvangen

Ontvang je de brieven ook graag digitaal? Stuur een e-mail en je ontvangt de volgende bewonersbrief ook in je mailbox. Jouw e-mailadres wordt uiteraard alleen voor dit doeleinde gebruikt.

Wil je iets bespreken?

Mocht je vragen hebben als buurtbewoner?
Vul onderstaande formulier in en Rifka neemt even contact met je op!

Boven