Unieke arrangementen in het Olympisch Stadion

Sinds 1928 vinden er unieke wedstrijden en evenementen op de heilige grond van het Olympisch Stadion plaats. En ook jij kunt in het Olympisch Stadion herinneringen maken van rondleidingen tot sportclinics, en van workshops tot een voetbalwedstrijd op het heilige gras. 

Rondleiding Olympisch Stadion Amsterdam

Bezoek het stadion

Rondleiding

Verrassende anekdotes, kennis van onze rijke sportgeschiedenis en natuurlijk een bezoek aan het heilige gras: de rondleiding door het Olympisch Stadion duurt 60 minuten en brengt je op de mooiste plekken van het stadion.

Voor groepen met jonge kinderen of scholen bieden we een aangepaste tour aan. Ook is er een speciale architectuurrondleiding mogelijk.  

Lever een topprestatie

Atletiekclinic 

Het Olympisch Stadion ademt de sfeer van deze moeder der sporten, oftewel atletiek. Sifan Hassan, Dafne Schippers en Churandy Martina hebben hier al topprestaties geleverd tijdens het EK Atletiek in 2016. Nu is het aan jou. Beleef een unieke en sportieve clinic op historische grond. 

Uitstekend voor teambuilding!

Balsportclinic 

Ben je een liefhebber van balsporten? Kies dan voor een teambuilding activiteit met balsportclinic naar keuze. Er is toch geen betere plek om dit te doen dan op de historische grond van het Olympisch Stadion? Enkele mogelijkheden zijn (bubble) voetbal, golf en rugby. 

Arrangementen - Sportclinic

Vraag naar de mogelijkheden

Sportclinic

Uiteraard staat vrijwel alles in het Olympisch Stadion in het teken van sport. Wil je op deze heilige grond een leuke activiteit ondernemen? Kies voor een bootcamp, tafeltennis competitie, jeu de boules toernooi, een wandeling, puzzeltocht of fotowedstrijd. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Uitstekend voor teambuilding!

Voetbalwedstrijd 

Heb je altijd al eens willen voetballen op gras waar Ajax het fundament legde voor de winst van de Champions League in 1995. En waar het Nederlands elftal, en de Suriprofs hun successen boekten? Kies dan voor een voetbalwedstrijd met vrienden of collega’s op het heilige gras.  


Ik wil jullie (en jullie collega's) graag nogmaals enorm bedanken voor jullie gastvrijheid en inzet tijdens het voetbaltoernooi van afgelopen vrijdag! Het was echt top! Ik heb heel veel leuke reacties en complimenten gekregen, onder meer ook over de locatie. Dus hierbij nogmaals veel dank!

Ontdek alles over Arrangementen bij het Olympisch Stadion

Onze Rifka vertelt je er alles over.
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op.

Boven